Horoskop for Skorpion

23. okt - 20. nov

Månedshoroskop, september 2020

Du har sikkert oplevet mange udfordringer på jobbet på det seneste – og ikke kun på grund af den nuværende pandemi. Hele perioden, indtil slutningen af året, handler om at kæmpe, kontroverser og omvæltninger, som kræver viljestyrke og energi. Heldigvis har du masser af begge.

Et af dine fokusområder kunne være at se på hvordan du bør organisere dine daglige rytmer og det er det perfekte tidspunkt til at starte på et program omkring sundhed og fitness. Der er intet du ikke kan ændre nu, hvis du vil. Du kan være tiltrukket af ekstreme metoder eller løsninger og det kan være OK i en kort periode. Et andet fokusområde kunne være i relation til kolleger – både hvis du arbejder sammen med folk eller studerer sammen med dem. September er en måned hvor du møder megen modstand. Hvis du haster frem, rammer du en mur; hvis du er for langsom kommer du ingen vegne. Så du har brug for enorm tålmodighed denne måned og du bør vælge dine kampe meget omhyggeligt.

På trods af de mange udfordringer er slutningen af september et udmærket tidspunkt til forretningsrelationer, og du kan forvente entusiastisk støtte fra nogen, som føler en gensidig tiltrækning til dig og ide ideer og metoder.

Dagens Horoskop